? CCBD 中國鄉村建筑研究設計院有限公司 - 湖南省·漣源市·龍洋山莊餐廳設計
<sup id="78aew"></sup><em id="78aew"><ins id="78aew"></ins></em>
<dl id="78aew"><meter id="78aew"></meter></dl>

    
    
    <div id="78aew"></div>
    <sup id="78aew"><ins id="78aew"><small id="78aew"></small></ins></sup>
    <em id="78aew"><ins id="78aew"><mark id="78aew"></mark></ins></em>

      <progress id="78aew"></progress>
      <dl id="78aew"><ins id="78aew"></ins></dl>

                <div id="78aew"><tr id="78aew"></tr></div>
                <div id="78aew"><tr id="78aew"><object id="78aew"></object></tr></div>

                • 湖南省·漣源市·龍洋山莊餐廳設計 消息 / News Date:2016年10月20日


                  龍洋山莊生態餐廳。

                  Long Yang Villa ecological restaurant.

                   

                   

                  這座餐廳位於湖南漣源山區,距離最近的城鎮車程約20分鐘,擁有獨一無二的生態環境(亞熱帶山林及湖景)。該餐廳共有兩層,設216座開敞式餐廳,8間包廂及兩個標準客房,與周圍山林、湖景完美融合為一體。

                  This restaurant is located in the mountain area, about 20 minutes drive from the nearest town and has a unique ecological environment (subtropical forest and lake view). The restaurant is a two-story building, with 216 open seats, 8 private dining rooms and two standard rooms, perfectly integrated with the surrounding mountains and lake.



                  餐廳建設用地呈帶狀位於湖畔,與湖面高差保持在3-5米,背面為山坡,有電線桿及廢棄貨運鐵路,用地十分緊張。

                  The construction area of the restaurant is located at the lake as a ribbon shape. The altitude between the lake and the site is 3-5 meters. The back of the site is hillside with a pole and waste freight railway. The land use is very tense.



                  設計成功應對用地的挑戰并回應了周邊景色,餐廳的主體高度被控制在兩層,以實體建築面向湖心“U”型圍合,實現景觀的最大化。在餐廳及各個包廂內可觀看到美麗的山林、鐵道、湖景。建築圍合的間隙被處理成為5個庭院,暗示不同空間的轉換,也為就餐的顧客拉近了風景的距離。

                  The design successfully faced the challenge and responded to the surrounding landscape. The height of the main restaurant was controlled in two stories, through letting the solid building face the lake to form "U" -type enclosure, to achieve maximum landscape view. Beautiful mountains, railways and lake can be seen in the restaurant. Varying sizes of five courtyard implied the conversion of different functional space, while shorten the distance between the customers and the landscape.



                  餐廳主入口配備停車位,巨大的挑簷有利於顧客遠眺山林湖景。

                  The main entrance of the restaurant is equipped with parking spaces, and the huge eaves provide customers with a view of the mountain lake.



                  利用二層露臺和大樹在入口處創造蔭涼的景觀平臺。

                  Use the second floor terrace and large trees to create a shaded landscape at the entrance.



                  獨一無二的用餐空間,讓顧客帶著更加舒適放松的心情用餐。

                  Unique dining space, so that customers with a more relaxed mood to eat.






                  二層寬闊的觀景平臺,讓顧客更加進距離的接觸自然、融入自然,感受大自然的魅力。

                  The wide viewing platform on the second floor, allowing customers to more close to nature, into the natural, feel the charm of the nature.

                福建十一选五单双